Egy jó és praktikus kerti bútor, harmonikus, szép műalkotása lehet az otthonnak...

:: A fő elhivatottságunk ::

 

Fő trendünk hogy a teljesen személyre szabott tervezés mellett, kiváló hazai minőségű, magas és impozáns színvonalú termékeket készítsünk.

Legfőbb elvünk az egyediség, és az ügyfél, ízlése szerint folyó kivitelezés nálunk nincs előre gyártott elem, nincs két egyforma tervezésünk, itt minden egyedi .Az egyedileg tervezett kerti bútorainkban, megvalósul a mesés álomkép, legyen az rusztikus vagy modern külsőben.

Értékrendünkben nagyon fontos a személyes igények megismerése a környezet és persze a megrendelő kívánságai. Lehetséges személyes találkozó , és a katalógus átnézése, a helyszínen.

Ekkor lehetséges egy sematikus megvalósítási lehetőségek megbeszélése, különböző tervek, praktikus kiegészítések felvetése meg történik.A munkánkat akkor tekintjük befejezettnek, ha a postai kiszállítást követően a megrendelő az áttekintés után a kész munkadarabot megfelelőnek találja, azaz teljes körűen átvette és megfelel az igényeinek.

Az aktuálisan készülő minden egyes munkafázisnál különös hangsúlyt fektetünk a minőségi munkavégzésre, az ütemterv pontos betartására, valamint az időközben felmerülő esetleges akadályok, változtatások rugalmas megoldására.

 

 

Keressen minket bizalommal !        Képtalálat a következőre: „pillango gif”

Szépkertmánia - Kerttrend

8000 Székesfehérvár Aradi út 6 sz.8000 Székesfehérvár Seregélyesi út 113 sz.       Mobil: 06 20 3492377        szepkertmania@gmail.com

 

 

A mühelyünk :

 

Kapcsolat
<
* al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Adatkezelési tájékoztató